Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

16 Nisan 2024, Salı

Son dakika Karaman haberleri

Karaman Cumhur İttifakından Anlamlı Ziyaretler Devam Ediyor

Karaman Cumhur İttifakından Anlamlı Ziyaretler Devam Ediyor

Karaman AK Parti İl Başkanı Abidin ÇAĞLAYAN, ve Karaman MHP İl Başkanı Mahmut ÜNÜVAR , Diyarbakır Lice’de 09.05.2004 Tarihinde bölücü terör örgütü tarafından mayının uzaktan patlatılması sonucu Şehit düşen Ali Rıza İNCEER’in ailesi ziyaret edildi. Şehidimizin babası Ramazan İNCEER ve annesi Neziha İNCEER den Şehidimizin anılarını dinleyip yad ettiler. 

Şehidimiz Ali Rıza İnceer’in Değerli  ailesi de ziyaretten ötürü duydukları memnuniyeti dile getirerek nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.

Cuma namazından sonra Cumhur İttifakı İl Başkanları  Şehit Aileleri Dernegini ziyaret ettiler. Şehit Aileleri Derneği ziyaretinde Dernek Başkanı Mustafa Bayat dernek faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Şehit Aileleri ile sohbet eden Cumhur İttifak Başkanları ‘’Ülkemizin bütünlüğünü ve milletimizin birliğini hain emelleri ile bozmak isteyenler tarihin hiçbir döneminde bu emellerine ulaşamamışlar ve bugün de ulaşamayacaklardır. Bu güzel vatana duydukları sevgiyi, canlarıyla ve kanlarıyla taçlandıran aziz şehitlerimize ve gazilerimize minnettarız. Milletimiz şehitlik mertebesine ulaşan kahramanlarımızı hiçbir zaman unutmayacaktır.

Türkiye bizim ortak çatımız, İstiklâl Marşı bizim ortak andımızdır. Her karışında bir şehidin yattığı bu topraklar hepimizin ortak yurdudur. İstiklal Mücadelemizdeki azmin, inancın ve kararlılığın sembolü olan İstiklal Marşımızın kabulünün 100.Yıl dönümünü kutluyor ve merhum vatan şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u ve Milli Mücadele’nin tüm kahramanlarını rahmet, minnet ve dualarla yâd ediyoruz. “ dedi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık