Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

27 Nisan 2024, Cumartesi

Son dakika Karaman haberleri

Karaman huzur şehri olacak

Karaman huzur şehri olacak

Kale, Alparslan Türkeş Parkı ve Türk Dili Parkı başta olmak üzere parklarımıza entegre edilecek olan MOBESE güvenlik kameralarıyla, çocuklarımızın ve halkımızın güvenliği için daha etkin önlem alacağız. Bu kapsamlı güvenlik ağı, şehrimizin çeşitli noktalarındaki parklarda yer alacak ve 7/24 gözetim altında olacak.
MOBESE kameralarının emniyetin merkezi sistemine entegre edilmesiyle, hızlı müdahale ve güvenliğin sağlanması noktasında daha etkili bir mekanizma oluşturacağız. Emniyet birimlerimiz, parklarımızı daha yakından takip edebilecek ve herhangi bir olumsuz duruma anında müdahale edebilecekler.
Karaman huzur şehri olacak demiştik, bu çalışma da şehrimizin her bir bireyinin güvenliğini sağlamak için attığımız önemli bir adım olacak. Çocuklarımızın güvenle oyun oynayabilecekleri, ailelerin rahatlıkla vakit geçirebileceği bir ortam oluşturmak için çalışacağız.
Karaman için hayallerimiz var demiştik. Bu onlardan yalnızca bir tanesi. Şehrimizin geleceği adına bize destek veren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık