Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

04 Mayıs 2024, Cumartesi

Son dakika Karaman haberleri

KARAMAN’DA MHP RÜZGARI ESİYOR

KARAMAN’DA MHP RÜZGARI ESİYOR

 Dün Milliyetçi Hareket Partisi’nin Karaman  Belediye Başkan adayı Ali Pınarbaşı, İl Başkanı İsmet Hatipoğlu çalışma arkadaşları ve partililerle birlikte bir kez daha 2500 kişi ile sürdürülen çalışmaları arkadaşları ile değerlendirdi.

Karaman Belediye Başkan adayı Ali Pınarbaşı ve ekibinin karaman halkının teveccühüne laik olacaklarını sizleri ve karaman halkımızı yanıltmayacağını söyledi “ Sizler burada yapmış olduğunuz katkı ve desteklerden dolayı hepinize teşekkürler ediyorum MHP’nin yükselişi konuşuluyor. Burada çok güzel bir birlik ve beraberlik sağlandı bunu da sizler başardınız yolumuz dikenli ve çetin; yükümüz ağır ama sizlerle birlikte hedefimize ulaşacağız.

 

MHP İl Başkanı İsmet Hatipoğlu, İl Binasında yaptığı konuşmada yapılacak olan yerel seçimlerin zorluklarına dikkat çekerek, “yükümüzün ağırlığını biliyoruz, yolumuzun dikenli ve çetin olduğunu da biliyoruz. Ama biz tüm bu zorlukları sizlerle birlikte aşmaya talip olduk. Kolaya talip olsa idik

 ‘Siyaset halk ile yapılır’ biz bu bilinçteyiz ve yerel yönetici olarak halktan hiçbir zaman da kopmadık. Allah’ın izni ve Karamanlı hemşerilerimin desteği ile önümüze kim çıkarsa çıksın silindir gibi ezer geçeriz” dedi. MHP Belediye il genel ve belediye meclis üyelerinin de katıldığı toplantıda Başkan Hatipoğlu şunları kaydetti: Siyasi havanın daha da ısındığı bir dönemde olduklarının altını çizen Başkan Hatipoğlu, “yaklaşık bir yıldan bu yana gerek Karaman’da gerekse ilçelerimizde yoğun bir seçim kampanyası geçiriyoruz. Seçimlere yaklaşık 4 gün var. Bu seçim Türkiye’de özellikle iktidar partisi haricinde mücadele edecekler için zorlu bir yarış olacak. Hükümet, son dönemde kendi inandığı demokratik kriterler haricinde demokrasinin ‘D’ sinden bile haberdar değildir. Hükümet için demokrasi: Türkiye Cumhuriyeti’nin kazanımlarından milletimizin birliği ve bütünlüğü noktasındaki kazanımlarımdan ve Cumhuriyet’e ait bütün değerlerden verilen tavizler anlamına geliyor. Başbakan kendi partisinin içerisinde çıkan küçük küçük çatlak sesleri tasfiye ederek yola çıkmıştır, buna da devam etmektedir. Kendi partisi içerisinde çıkan aykırı sesleri, tepelerine balyoz gibi inerek bertaraf ediyor. Ama Türkiye’yi bölmeye yıkmaya parçalamaya dönük her türlü girişimin adı ise ne yazık ki Türkiye’de demokrasi olmuştur. Sözde açılım ya da çözüm paketi gibi sıfatlarla sıfatlandırılmış olan kavramlarla aziz Türk milletinin ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kendisini var eden değerler ayıklandırılmış, zayıflamaya yüz tutulmuştur. İşte böylesine bir dönemde bu girişimlerin önünde engel gördüğü bir siyasi partinin adayı olarak da işimizin Karaman’da kolay olmadığının farkındayız. Ama biz önce Allah’a, sonra Karamanlı hemşehrilerimize ve kendimize güveniyoruz.” dedi. 




Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık