Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

04 Mayıs 2024, Cumartesi

Son dakika Karaman haberleri

MERİH ÜNVER YAĞAN DOLU’YA ALDIRMADI

MERİH ÜNVER YAĞAN DOLU’YA ALDIRMADI

 KARAMAN’da Cumhuriyet Halk Partisi Karaman Teşkilatı, Belediye Başkan Adayları Merih Ünver’e destek vermek için bugün öğleden sonra kent merkezinde yürüyüş düzenledi.

            Parti binasında toplanan yaklaşık 500 kişi ellerinde Türk bayrağı ve parti bayrakları ile Atatürk Bulvarına çıkarak yürümeye başladı. CHP Karaman Belediye Başkan Adayı Merih Ünver CHP İl Başkanı Ahmet Ertuğrul ve parti yöneticileri ile Başkan adaylarına destek ve gönül veren yüzlerce kişi yürüyüşe geçti. Bu sırada aniden önce yağmur, sonrasında ise dolu yağmaya başladı.

Polis ekiplerinin de sırılsıklam ıslandığı yürüyüşte partililer yağan doluya aldırış etmeyerek yürümeye devam etti. Kadın Başkan Adayı Merih Ünver yağan doluda esnafları selamlamaya devam etti. Arkasından gelen yüzlerce kişi ıslanmasına rağmen hiç dağılmadı. Ne yağan yağmur, ne de doluya karşı coşkulu bir şekilde şarkı ve marşlar söyleyen CHP’liler Molla Fenari Geçidi ve İsmet Paşa caddesi güzergahından gelerek parti il binasında yürüyüşünü tamamladı. Partililer parti binasına girerken de yağan yağmur ve dolu durdu.

Parti binasında sloganlar eşliğinde destek gören CHP Karaman Belediye Başkan Adayı Merih Ünver, partililere teşekkür ederek; “Çalışa çalışa kazanacağız.” Dedik. 7 aydır hiç susmadık, bıkmadık kapı kapı gezdik. İnşallah Sandıktan biz çıkacağız. Verdiğinizi emeğin sarf ettiğiniz gücün karşılığını yarın sandıktan alacağız. Emek hırsızlarına meydan vermeyeceğiz. Kimseye emeğimizi verdirtmeyeceğiz. Biz birlikte yürüdük. Bakın yağmur bizimle başladı. Partimize geldik bakın yağmur durdu. Bereketimizle geldi.”dedi. Daha sonra özellikle partiye gönül veren gençler seçim şarkıları ile coşkusunu sürdürmeye devam etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık