Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

04 Mayıs 2024, Cumartesi

Son dakika Karaman haberleri

Mhp karaman’da Tek Yumruk Oldu

Mhp karaman’da Tek Yumruk Oldu

 Mhp Karaman İl Başkanlığı, tarihi günlerinden birini yaşadı. Eski il başkanları,ilçe başkanları,ocak başkanları,il ve ilçe yöneticileri ile bir çok partilinin katıldığı genişletilmiş  istişare toplantısı 07.02.2014 Cuma akşamı MHP binasında  yapıldı.İl başkanı İsmet Hatipoğlu’ nun açılış konuşmasıyla başlayan toplantı merkez ilçe başkanı Oktay Yılmaz’ın konuşmasıyla devam etti.

 

Belediye Başkan adayı Av. Ali Pınarbaşı ise kısa bir öz geçmişini anlattıktan sonra katılımcılara projeleri ve seçim çalışmaları hakkında  bilgiler  verdi. Seçimi kazandığı zaman İl yaptığı Karaman’ı modern bir kent yapacağının sözünü veren Pınarbaşı katılımcılar tarafından uzun süre ayakta alkışlandı. 

Katılımcılardan Mustafa Diler, Mustafa Köpüklü, Ertuğrul Sart, M. Ali Demir, Şevki Karcı, Sait Akaya, Halil İbrahim Gülcan, Hamza Koçak sırayla söz alarak  birlik ve beraberlik mesajları verdiler . Ortak hedef gece gündüz durmadan, bıkmadan, usanmadan, yorulmadan çalışarak 30 Mart 2014 akşamı başarıya ulaşarak Av. Ali Pınarbaşı’yı belediye başkanı yapmaktır.’’Dediler. 

Toplantıya Muzaffer Karaoğlu’nun seçim komitesi adına yaptığı konuşmayla devam edildi.  Karaoğlu ‘’ Kurmuş oldukları seçim komitesi hakkında bilgiler vererek 1999 yılında elde etmiş olduğumuz başarıyı Allah’ın izniyle bu seçimlerde de elde edeceklerini sadece  MHP sevdalılarının  kurulan bu komiteye destek vermesini istedi. 

            Genişletilmiş istişare toplantısı Ülkücü yemini edilerek sona erdi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık