Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Nisan 2024, Pazartesi

Son dakika Karaman haberleri

MHP Tokat Milletvekili Reşat Doğru, Parti il binasını ziyaret etti.

MHP Tokat Milletvekili Reşat Doğru, Parti il binasını ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tokat Milletvekili Reşat Doğru, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Karaman’a geldi.

MHP İl Binasını ziyaret eden Doğru, partililerle bir araya gelerek gündemdeki konuları değerlendirdi.

Doğru, düzenlediği basın toplantısında, tüm insanların kökü, kökeni ne olursa olsun kucaklayacaklarını söyledi.

Milli iradenin sözcüsü olacaklarını ifade eden Doğru, şunları kaydetti:

“Vatana, millete, bayrağa ve değerlerimize sahip çıkacağız. Bölücülere, zalimlere ve hainlere mutlaka gününü göstereceğiz. Ülkemizi iştahla bölmek, parçalamak için bekleyen küresel güçlere lokma yapmayacağız. Üzerinde yaşadığımız bu toprakları kanlarıyla, canlarıyla, fedakârlıklarıyla vatanlaştıran ve bizlere emanet eden kahraman ecdadımız rahat uyusun, Türk milleti ve Türk milliyetçileri oldukça emanetleri korunacak ve yeni nesillere teslim edilecektir.”

MHP Tokat Milletvekili Reşat Doğru, beraberindeki MHP MYK Üyesi Sami Uzun ve 21. Dönem Mersin Milletvekili Hidayet Kılınç ile birlikte Ziraat odası Başkanı Muğlu'yu ziyaret ettiler Muglu dışarıda karşıladı daha sonra makamında kabuletti ve birsüre sohbetten sonra plaket verdi İl Başkanı İsmet Hatipoğlu Muğl'ya Teşekür etti heyet daha sonra Ayrancı İlçesine ayrıldılar.

MHP Tokat Milletvekili Reşat Doğru, beraberindeki MHP MYK Üyesi Sami Uzun ve 21. Dönem Mersin Milletvekili Hidayet Kılınç ile birlikte Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birliğini Ticaret Odası Başkanı Meclis Başkanı Gökhan Alkanı ziyaret ettiler.





















Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık