Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Nisan 2024, Pazar

Son dakika Karaman haberleri

MHP'DEN TÜRÇE MİTİNGİ VE SÜNNET ŞÖLENİ

MHP'DEN TÜRÇE MİTİNGİ VE SÜNNET ŞÖLENİ

Ülkemizin mevcut iktidarı tarafından “açılım-barış” adı altında yapılan “çözülme sürecine” dur demek ve ihanetleri milletimize anlatmak için MHP Genel Merkezimiz her ay bir şehirde olmak üzere, ana temaları önemli olan 9 miting düzenleme kararı almış ve bunlardan 4 tanesi halkımızın yoğun katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Bu mitinglerden 5. si olan “TÜRKÇE MİTİNGİ” Konya’da gerçekleştirilecektir. İlimizin siyasi tarihinde yer alan ve Karamanoğlu Mehmet Bey’in dil fermanı ile de özdeşleşen miting; 24 Ağustos Cumartesi günü yapılacaktır.

Ayrıca teşkilatımız tarafından 18 Ağustos Pazar günü Barış Manço Ormanında sünnet şöleni düzenlenmiştir.

17 Ağustos Cumartesi günü MHP Tokat Milletvekili Dr. Reşat DOĞRU, MHP Merkez Karar Yürütme Kurulu üyeleri Hidayet KILIÇ ve Sami UZUN ilimize gelerek İl ve İlçe teşkilatlarımızı, sivil toplum kuruluşlarını ve esnafları ziyaret edecekler, 18 Ağustos Pazar günü de sünnet şölenine katılarak sonrasında Taşeli bölgemize gideceklerdir.

TÜM KARAMAN’LI HEMŞEHRİLERİMİZİ 18 AĞUSTOS’TA SÜNNET ŞÖLENİMİZE VE 24 AĞUSTOS’DA KONYA “TÜRÇE MİTİNGİ” NE DAVET EDİYORUZ.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık