Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

06 Mayıs 2024, Pazartesi

Son dakika Karaman haberleri

Osman Güngör en çok konuşulan isimlerden biri

Osman Güngör en çok konuşulan isimlerden biri

MHP'nin 3. Sıra İl Genel Meclis üyesi adayı Osman Güngör, en etkili isimlerden biri olacak. İnşaat Mühendisi olarak başarılı çalışmalara imza atan Osman Güngör, Karaman için de var gücüyle çalışacaklarını söyledi. 

MHP Karaman Merkez İl Genel Meclis Üyesi 3’üncü sıra adayı Osman Güngör, Karaman için canla başla çalışacağını taahhüt ederek 31 Mart seçimlerinde Karaman’ın yeniden MHP ile yola devam edeceğine inandığını söyledi. İnşaat mühendisi ve iş insanı olarak Karaman’ı daha yaşanılabilir bir kent haline getirmek için gereken her adımı atacağını dile getiren Güngör, “Şehrin kalkınması demek, insanımızın refahı demek. Vatandaşımızı bu refaha kavuşturmak adına elimizden gelenin en iyisini yapacak, yeri geldiğinde elimizi değil gövdemizi taşın altına koymaktan geri durmayacağız. Her şey Karaman için her şey milletimiz için” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık