Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

27 Nisan 2024, Cumartesi

Son dakika Karaman haberleri

Piri Reis Vadisi 2. Etabı Başlayacak

Piri Reis Vadisi  2. Etabı Başlayacak

AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Mevlüt Akgün, Piri Reis Vadisi'nin önemine vurgu yaparak 2. Etabı başlatacaklarını söyledi. Piri Reis Vadisinin TOKİ'nin Türkiye’deki nadir projelerinden biri olduğunu söyleyen Akgün “Son yıllarda burası kaderine terk edildi, yapılan işler dökülmeye başladı ve bakımsız kaldı" şeklinde konuştu.
 
 
Akgün, yeni dönemde bu değerli projeye can vereceklerini belirterek, "Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne kadar uzanan geniş alanda belediyeyi kazandığımızda Piri Reis Vadisi ikinci etap projesi yapımına tekrar başlayacağız" dedi. Yeni dönemde projenin ikinci etabının tamamlanmasıyla Karamanlılara daha güzel ve fonksiyonel bir yaşam alanı sunacaklarını ifade eden Akgün, sözlerini şu şekilde tamamladı: "Karaman'ın bu önemli projesi ve önemli alanı, halkımıza daha iyi hizmet sunmak için yeni bir yaşam alanına dönüşecek. Bizi takip etmeye devam edin."
 
AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Mevlüt Akgün açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Kıymetli hemşerilerim, Piri Reis Vaadimiz TOKİ'nin Türkiye'de uyguladığı nadir güzellikteki projelerinden birisi. AK Parti belediyeleri zamanında TOKİ bu havuzu, spor alanları, parkları, iş merkezi olan ve neredeyse bir ilçe büyüklüğünde nüfusu barındıran bu özel alanı Karaman'a kazandırmıştı. Ancak son yıllarda belediyemiz burayı kaderine terk etti. Neredeyse yapılan işler dökülmeye başladı. Bakımsız kaldı.
 
Şimdi yeni dönemde inşallah buranın 2. Etabını yapacağız. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne kadar uzanan geniş alanda belediyeyi kazandığımızda Pir Reis Vadisi ikinci etap projesi yapımına tekrar başlayacağız. Karaman'ın bu değerli proje ve değerli alanı Karaman halkına çok daha farklı ve güzel hizmet sunmak suretiyle yeni bir yaşam alanını olarak kazanılmış olacak. Bizi izlemeye devam edin.”
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık