Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

19 Mart 2024, Salı

Son dakika Karaman haberleri

Saadet Partisi İl Başkanı Yasin Koz gündem değerlendirdi

Saadet Partisi İl Başkanı Yasin Koz gündem değerlendirdi

Tartışmanın, kavganın bir fayda getirmeyeceğini belirten Yasim Koz; "Son günlerde Karaman gündemini meşgul eden proje tartışmalarını üzülerek takip ediyoruz." dedi. 

Projelerin Karaman için olması gerektiğine vurgu yapan Başkan Koz, "Şehrimizde saygı, sevgi, yardımlaşma, tahammül, nezaket, azalmışken; işsizlik, ekonomik sıkıntı, kavga, yaralama, cinayet, gasp, intihar, taciz ve toplumu infiale sürükleyecek ahlaksızlıklar artmışken; gençlik adeta yok olup giderken bu sorunlara çare araması gerekenler proje kavgasına tutuşmuşlar. Bu tartışmalar esas olması gereken gündemi görmezden gelme çabası mı bilemiyoruz ancak projeler partilerin değil memleketimizin olmalı." diyerek tartışmaların gereksiz ve hedef saptırıcı olduğunu ifade etti. 

Karaman için faydalı olacak her projenin parti ayrımı yapmaksızın desteklenmesi gerektiğine dikkat çeken Başkan Koz; "Bu tip tartışmalar Karaman'a zarar verir. Birileri çıkıp benim projemi yapıyorsun derse, birileri çıkıp bizi çalıştırmıyorlar derse maalesef kaybeden şehrimiz olur. Biz Saadet Partisi olarak Karamanımızın gelişmesine, güzelleşmesine, şehirleşmesine yardımcı olacak her projeyi destekleriz. Şehrimiz için yapılan güzel işler bizi sevindirir. Bu konuda yerel yönetim ile istişareye her zaman hazır olduğumuzu söylüyoruz. Partimiz tarafından Karamanımız için hazırlamış olduğumuz projeleri Sayın Belediye Başkanı talep ederse seve seve paylaşırız. Çünkü biz koltuğu değil, rantı değil; şehrimizi, ülkemizi, insanımızı seviyoruz." diyerek açıklamasını bitirdi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık