Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

19 Mart 2024, Salı

Son dakika Karaman haberleri

Savaş Kalaycı 30 bin torba dağıtacak

Savaş Kalaycı 30 bin torba dağıtacak

MHP Karaman Belediye Başkan adayı Savaş Kalaycı 30 bin adet torbayı bastırdıklarını açıkladı.
 
31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere hazırlık sürecinde insanlarla birebir iletişim kuran ve birbirinden farklı çalışmalar gerçekleştiren MHP Belediye Başkan Adayı Kalaycı; İsrafa kaçmadan, kaynakları en etkin ve en etkili şekilde kullanarak çok aktif bir seçim kampanyası yürüttüklerini belirtti.
 
Centilmenlik ve kardeşlik hukukuna saygılı olarak, kimseyi karalamadan, sadece kendi politikalarını ve şehrimiz için hazırladıkları projeleri vatandaşlarımıza anlattıklarını söyleyen Belediye Başkan Adayı Kalaycı;
“ Seçim çalışmalarımız esnasında yaptığımız gezilerde değerli hemşehrilerimizin bizlere gösterdikleri sevgi ve yakınlığa küçük jestlerle karşılık vermek istiyoruz. Bu amaç doğrultusunda hazırladığımız hediye ve tanıtım ürünlerinde birkaç ölçütümüz var. Bunlardan en önemlileri, israftan kesinlikle kaçınılması, aile ekonomisine katkı sağlaması ve kesinlikle çevreye zarar verilmemesi. Bu anlayışa uygun olarak hazırladığımız ürünlerden bir tanesi de bez alışveriş çantası. Bilindiği üzere naylon poşet çevre kirliliğine sebep olduğu gibi, aynı zamanda üretim sürecinde ciddi anlamda su tüketir.
Üstelik kanserojen bir etkiye sahip olduğu da bilimsel çalışmalarla kanıtlanmıştır. Yeni yıl itibari ile de bilindiği üzere naylon poşetler ücret karşılığı satılmaya başlandı. Biz hem insanlarımızın sağlığını, hem çevre sağlığını hem de vatandaşlarımızın aile ekonomilerini düşünerek böyle bir çalışma yaptık. İlk etapta 30 bin çantamızın dikimi ve basımı tamamlandı ve dağıtıma hazır halde. İnşallah hafta başı itibari ile özellikle Kadın Kolları Teşkilatlarımızla birlikte ev ve mahalle gezilerinde dağıtımına başlayacağız. 31 Mart seçimlerine kadar daha bir çok güzel çalışmamız olacak. Ben bir kez daha güzel bir seçim süreci geçirmemizi diliyorum. Çünkü Karaman ve Karamanlı hemşehrilerim her şeyin en güzelini hak ediyor. Hepsine sevgi, saygı ve selamlarımı sunuyorum” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık