Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Selman Oğuzhan Eser’e TBMM’de Yeni Görev

Selman Oğuzhan Eser’e TBMM’de Yeni Görev

Ak Parti Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser, TBMM’de yeni görev. TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu’na bağlı alt denetim komisyonları oluşturuldu.
Milletvekili Eser de seçim bölgesi Karaman ekonomisinin ağırlıklı olarak tarım ve hayvancılık faaliyetleri üzerine kurulu olması sebebiyle alt komisyonlarda Başkan olarak görev aldığı öğrenildi.

SIKI ÇALIŞMA

TBMM’de Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu’nun görev alanında bulunan denetleme çalışmaları başladı.2018 yılına ait Sayıştay raporlarının Aralık ayı içinde TBMM’ye sunulması kararlaştırıldı. Bu amaçla TBMM’de Kamu İktisadi Teşebbüslerine bağlı alt komisyonlar oluşturulmaya başlandı. Alt komisyonun, Sayıştay tarafından denetimi yapılan Kamu İktisadi Teşebbüsleri ile ilgili hazırlanan raporlar TBMM’ye sunulacak. 2017 ve 2018 yıllarına ait Sayıştay raporlarının alt komisyonda görüşülerek Ocak ayı içinde karara bağlanması planlandı.

BAŞKAN ESER

Öte yandan oluşturulan Tarım İşletme ve Genel Müdürlüğü ile Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü alt komisyonu başkanlığına Karaman AK Parti Milletvekili Selman Oğuzhan Eser getirildi. Alt Komisyon, Sayıştay tarafından hazırlanan 2017-2018 yıllarına ait raporlarını inceleyerek karara bağlayacak.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık