Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Nisan 2024, Pazartesi

Son dakika Karaman haberleri

Sessiz Devrimi Sizler Gerçekleştirdiniz

Sessiz Devrimi Sizler Gerçekleştirdiniz

 Elvan , ülkenin  2012 ‘den beri zor bir süreçten geçtiğini belirterek:”AK Parti Türkiye’nin önünü açtı.Sessiz devrimin sahibi sizlersiniz.Engeller çıkardılar, ihtilal yapmaya çalıştılar.Kalkınmamızdan rahatsız olan güçler,bize karşı artık düşmanlıklarını açıkca yapıyor.2013 Mayıs ayında ekonomik güç olarak zirveye koşarken, milyarlık ihaleler yaparken, Taksim olaylarını çıkardılar.Halkımız ne yaptı, tek yumruk oldu.Bir Alman piyanosu ile geldi, Taksim’de piyano çaldı. Bizim ülkemizde piyano yokmuydu, bizim ülkemizde piyanist yokmu du da Alman gelip çaldı.Başbakanımız ne kadar dik, ne kadar kararlı, en kadar güçlü olduğu görüldü.Türkiye’nin bu kadar hızlı büyüyeceğini düşünemediler.Biz Avrupa’dan 40 kat daha büyüyoruz.Güçlü bir lider, güçlü bir Başbakanımız var.Bu ülkeyi kimse yıkamaz, Başbakanımızı aşağıya indirtmeyiz.”

 MISIR OLAYI

Elvan, Mısır’da seçilmiş bir Cumhurbaşkanını askeri darbe ile indirildiğini hatırlatarak:”Biz Müslüman ülkelerde demokrasi istiyoruz. Onlar, Müslümanların iş başında olmasını istemiyorlar.Onların oyununu Recep Tayyip Erdoğan bozdu. Bundan sonra daha dikkatli olup, mücadeleye devam edeceğiz gözümüz açık olacak, kenetleneceğiz. Dünya’nın güçlü ülkesi Türkiye’dir”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık