Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

03 Mayıs 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Soner Başkan Belediye İşçilerine Verdiği Sözü Tekrarladı.

Soner Başkan Belediye İşçilerine Verdiği Sözü Tekrarladı.

Geçtiğimiz günlerde kimi çevrelerce kara propaganda amaçlı olarak çıkartılan "Soner Yeşildaş belediye başkanı olduğunda işçi çıkartacak" şeklindeki yalan ve mesnetsiz söylentilere karşı bir video yayınlayarak cevap veren Akçaşehir Belediye Başkan Adayı Soner Yeşildaş, belediye İşçilerine yönelik verdiği tüm sözlerin arkasında olduğunu ve bu sözlere de tüm Akçaşehir halkının şahitlik ettiğini belirtti. Soner Yeşildaş konuyla ilgili olarak haber merkezimize yaptığı açıklamada belediye emekçilerine verdiği tüm sözleri yerine getireceğinin altını çizerek,
"İşçinin, emekçinin, alın terinin kıymetini en iyi biz biliriz. Bir tek çalışanımız dahi işinden etmeyeceğimiz gibi, belediyemizde istihdamı artıracağız. Kasaba meydanından verdiğim sözlerimin arkasındayım ve yeniden tekrarlıyorum.
Kadrolu işçilerimizin ücret ve sosyal haklarını çok daha iyi seviyelere getireceğiz. Şirket işçisi olan kardeşlerimizi de sendikal haklara kavuşturacağız.
Kadrolu işçilerimizin aldığı 52 yevmiyelik ikramiyeyi bütün işçilerimize vereceğim.
Yakacak, yemek, sorumluluk parası ile Ramazan ve Kurban bayramı ikramiyelerinden tüm işçilerimizi faydalandıracağım. 1 mayıs işçi bayramında da 5 yevmiye ikramiye vereceğim.
Memur arkadaşlarımızın sosyal denge tazminatlarını da tavan ücretten ödeyeceğim. Belediyemiz bünyesinde kuracağımız aşevinde de öğle yemeklerimizi hep birlikte yiyeceğiz inşallah."
şeklinde konuştu.

Haber Videosu


Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık