Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

06 Mayıs 2024, Pazartesi

Son dakika Karaman haberleri

Soner Yeşildaş, Kadınlar gününe özel program yaptı

Soner Yeşildaş, Kadınlar gününe özel program yaptı

Akçaşehir'in her geçen gün daha çok beğenilen, vizyoner ve genç CHP'li adayı Soner Yeşildaş'ın düzenlediği "Kadınlar Gününde Konya Gezisi" etkinliği yoğun bir katılımla gerçekleşti.
 
Akçaşehirli çiftçiler için hafta başında Tarım Fuarı ziyaret programı tertip eden Yeşildaş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için de kadınlara özel bir gezi programı düzenledi. Mevlânâ Müzesi ve Sille gezisini kapsayan programa Akçaşehirli kadınlar yoğun ilgi gösterdi.
 
Bu tür programlara daima öncülük edeceklerini ifade eden Yeşildaş; "Beldemizi yatırımlarla geliştireceğimiz gibi, sosyal aktivitelerle de zenginleştireceğiz. Hemşehrilerimizin düzenlediğimiz programlara gösterdiği yoğun ilgi bizleri hem çok mutlu ediyor, hem de ilerisi için şevk veriyor. Konya gezimize katılan, günümüzü güzelleştiren tüm bacılarımıza, annelerimize, gönlü güzel hemşehrilerime gönülden teşekkü ediyorum. İyi ki varlar, eksik olmasınlar"ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık