Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

20 Nisan 2024, Cumartesi

Son dakika Karaman haberleri

Analig Badmintonda Yarı Finale Çıkan Takımlar Belli Oldu

Analig Badmintonda Yarı Finale Çıkan Takımlar Belli Oldu

Gençlik ve Spor Bakanlığı, 2018-2019 yılı faaliyet programında yer alan Anadolu Yıldızlar Ligi(ANALİG) Badminton çeyrek final müsabakaları Yunus Emre Spor Salonu’nda Karaman’ın yanı sıra Adana, Aksaray, Ankara, Antalya, Çankırı, Hatay, Isparta, Mersin, Kayseri, Konya, Niğde ve Sivas illerinden toplam 120 sporcunun bir üst tura çıkma mücadelesine sahne oldu.
Yunus Emre Spor Salonu’nda düzenlenen açılış seremonisinin ardından başlayan müsabakalarda bir üst tura çıkma mücadelesi veren sporcuların heyecanına, antrenörleri de ortak oldu. 3 gün boyunca devam eden ve oldukça çekişmeli geçen karşılaşmalarda sporcuların ortaya koyduğu performans tribünleri dolduran sporseverlerden büyük alkış aldı.
Müsabakalar sonunda erkeklerde Ankara, Karaman, Kayseri, Adana, Hatay ve Çankırı yarı finale çıkan takımlar olurken kızlarda ise bu isimler Niğde, Kayseri, Ankara, Antalya, Çankırı ve Sivas illeri oldu.
Dereye giren takımlara ve sporculara başarı belgeleri ve madalyaları düzenlenen ödül töreni ile takdim edildi. 
Güzel bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan dolayı mutlu olduklarını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, “13 ilden toplam 24 takımın yer aldığı ve 3 gün süren müsabakalarımızı sorunsuz bir şekilde tamamlayarak, takımlarımızı ilimizden mutlu bir şekilde ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Müsabakalar sonunda dereceye giren ve yarı final müsabakalarına katılmaya hak kazanan Karaman ekibimize ve diğer takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık