Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

20 Nisan 2024, Cumartesi

Son dakika Karaman haberleri

Atletizim ve Basketbol Müsabakaları Sona Erdi

Atletizim ve Basketbol Müsabakaları Sona Erdi

Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne koordinesinde Atatürk Spor Kompleksi Süreyya Ayhan Atletizm Pisti’nde düzenlenen yarışmalar 6 okuldan yaklaşık 100 sporcunun birincilik mücadelesine sahne oldu. 2 gün devam müsabakalarda sporcular 100 metre, 200 metre, 400 metre, 800 metre, bin 500 metre, 110 metre engelli, 300 metre engelli, gülle atma, cirit atma, disk atma, uzun atlama, üç adım atlama, yüksek atlama, çekiç atma, sırıkla yüksek atlama ve İsveç bayrak yarışı gibi kategorilerde yarıştı.
En iyi puanı alıp dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele veren sporcular kadar antrenörlerde büyük heyecan yaşadı.
İki gün süren yarışlar sonunda Genç Erkekler A kategorisinde Spor Lisesi birinci (758p), Bifa Anadolu Lisesi ikinci (504p), Fatih Anadolu Lisesi üçüncü (388p), kızlarda Spor Lisesi birinci (517p), Fatih Anadolu Lisesi ikinci (212p) oldu.
Müsabakalar sonunda kategorilerinde dereceye giren takım ve sporcular Karaman’ temsil etmeye hak kazandı.
Yarışlar sonunda dereceye giren sporcular için ödül töreni düzenlendi. Ödül törenin başarılı olan sporculara kupa ve madalyaları verildi.

 

POTADA HEYECAN SONA ERDİ
Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen okullararası küçükler basketbol il birinciliği müsabakaları oynanan final karşılaşmalarının ardından sona erdi.
Karaman’da Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Spor Salonun’da 5 okul takımından yaklaşık 60 sporcunun katılım ile düzenlenen okullararası küçükler basketbol il birinciliği müsabakaları Kazım Karabekir Spor Salonu’nda Özel Babaoğlu Ortaokulu ile İmaret Ortaokulu arasında oynanan son gün karşılaşmasının ardından tamamlandı. Özellikle sporcu ailelerinin yoğun ilgi gösterdiği müsabakalarda çocuklarının heyecanına ortak olan aileler tezahüratları ile maç başından sonuna kadar çocuklarına destek verdiler.
3 gün boyunca renkli görüntülere sahne olan karşılaşmalar sonunda kızlar ve erkekler kategorisinde Özel Babaoğlu Ortaokulu birinciliğini ilan eden takım oldu. Genel sıralamada ise erkeklerde Özel Babaoğlu Ortaokulu birinci, Özel Başarı Ortaokulu ikinci, İmaret Ortaokulu üçüncü, kızlarda Özel Babaoğlu Ortaokulu birinci ve Özel Başarı Ortaokulu ikinci oldu.
Müsabakalar sonunda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları düzenlenen ödül töreni ile takdim edildi.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık