13 Mayıs 2024, Pazartesi

Son dakika Karaman haberleri

BELEDİYESPOR START ALDI

BELEDİYESPOR START ALDI

 Bölgesel Amatör küme futbol liginde ilimizi temsil edecek olan Karaman Belediyespor yeni sezon için startı verdi ve çalışmalara başladı.

2013-2014 futbol sezonunda Bölgesel Amatör küme futbol liginde Karaman’ı temsil edecek olan Belediyespor futbol takımı Teknik Direktör Nasuh Aköz yönetiminde ilk çalışmasını cumartesi günü yaparak, düğmeye bastı. Tesislerinde bir araya gelen futbolcular daha sonra ilk çalışma için Kemal Kaynaş stadyumuna geldi ve Teknik Patron Nasuh Aköz nezaretinde ilk antremanını gerçekleştirdi. İlk çalışmaya 21 futbolcu katılırken, yeni genç isimlerin kadroda olduğu gözlendi.

Teknik Direktör Nasuh Aköz, kadroyu takviye edeceklerini ve 4-5 ismin kendilerine katılacağını ondan sonra sezon öncesi çalışmalardaki performans durumlarına göre karar vereceklerini belirterek:”Mütevazi, genç bir kadro oluşturuyoruz. Dinamik, sahada mücadele eden, tekmeye kafa koyan isimlerle yola çıkacağız ve prensiplerimiz dahilinde, disiplinli koşan, mücadeleyi bırakmayan bir Belediyespor ortaya çıkacak. Biz kazanmasını arzulayan, sahada kaybetmeyi hazmedemeyen, agresif futbol ortaya koyan bir takım yaratmak düşüncesindeyiz.”

 

Kemal Kaynaş stadındaki çalışmalar hafta sonuna kadar devam edecek ve takım daha sonra kendi tesislerinde antremanlara devam edecek.Daha sonra ise 1 hafta dışarıda kamp yapmak için yer araştırılacak.

yukarı çık