Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

27 Nisan 2024, Cumartesi

Son dakika Karaman haberleri

Beşiktaşlılar Derneğinden KaramanFK'ye tam destek

Beşiktaşlılar Derneğinden KaramanFK'ye tam destek

Karaman'ı 2. Ligde temsil eden KaramanFK'ye bir destekte Beşiktaşlılar derneğinden.
 
Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Şevket Varol yaptığı basın açıklamasında hafta sonu yapılacak olan karşılaşmaya başta Beşiktaş sevdalılarının ve bütün Karaman halkının destek vermesi gerektiğini söyledi.
 
Şevket Varol yaptığı basın açıklamasında; "Değerli Karamanlılar ve spor kamuoyu; Şehrimizin takımı Karaman F.K. 10.03.2024 Pazar günü saat 14:00 da playoff için çok önemli, 6 puan değerinde bir maça çıkıyor. Karaman halkı olarak her zaman olduğu gibi takımımızı tribünleri doldurarak destekleyeceğiz. Havaların da ısınması ile kadın, erkek, yaşlı, genç tribünlerde yerimizi alıp, 90 dakika takımımız sahada bizler tribünde mücadele edeceğiz. Karaman F.K. takımımızın 2.lig de başarılı şekilde mücadele etmesiyle şehrimizde bir tribün kültürü oluştu, takımımızın başarısı devam ettikçe şehrimizin havası devam edecek. Karamanoğulları taraftar grubumuz yıllardır her maç takımımızı destekliyor, Karaman halkımızda bu desteği büyütmelidir. İlerleyen her maçta da emniyet güçlerimiz de ev sahibi takımın tribün kültürüne alışmakta, çok değerli emniyet müdürümüzün anlayışlı tavrıyla rakip takımlara baskı kurmamız etkili olmaktadır. Yerel seçimler yaklaşmakta Karaman F.K. siyaset üstü bir kurumdur, bu şehrin tamamının takımıdır seçim öncesi tribüne gelen siyasilerimizi seçim sonrası da takımımıza destek olmaya davet ediyoruz. Haydi Karaman hep birlikte sadece tribün desteğine ihtiyacı olan takımımıza destek olalım bu pazar tribünleri dolduralım." dedi.
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık