Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

19 Mart 2024, Salı

Son dakika Karaman haberleri

Filede Şampiyon Spor Lisesi Oldu

Filede Şampiyon Spor Lisesi Oldu

Atatürk Spor Kompleks Kazım Karabekir Spor Salonu’nda 10 Aralık Pazartesi günü başlayan Kulüplerarası Genç Kızlar Voleybol il birinciliği müsabakaları 8 takımdan yaklaşık 96 sporcunun birincilik mücadelesine sahne oldu. Baştan sona heyecan dolu müsabakaların oynandığı turnuvada Spor Lisesi Spor Kulübü şampiyonluğa uzanan takım oldu.
5 gün boyunca devam eden müsabakaların son gününde Atlım Gençlik ve Spor Kulübü ile Veteranlar Spor Kulübü 3.’lük, 4.’lük maçında karşı karşıya geldi. Baş Hakem Mehmet Baskın’ın yönettiği mücadeleyi 3-2 kazanan Veteranlar Spor Kulübü turnuvada üçüncü olurken, Atlım Gençlik ve Spor Kulübü ise dördüncü oldu. Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Spor Salonu’nda saat 13.30’da başlayan ve Baş Hakemliğini Adem Alpsoy’un yaptığı final karşılaşmasında ise Gençlik ve Spor Kulübü ile Spor Lisesi takımları karşı karşıya geldi. Sporseverlerin yoğun ilgi gösterdiği final müsabakasında rakibine set vermeyen Spor Lisesi Spor Kulübü mücadeleyi 3-0 kazandı. 
Oynanan final karşılaşmasının ardından oluşan genel sıralamada ise, Spor Lisesi Spor Kulübü birinci, Gençlik ve Spor Kulübü ikinci, Veteranlar Spor Kulübü üçüncü, Atılım Gençlik ve Spor Kulübü dördüncü oldu. 
Müsabakalar sonunda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri Mustafa Akgündüz ve Aydın Kaya tarafından verildi.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık