Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

19 Mart 2024, Salı

Son dakika Karaman haberleri

Filenin Sultanlarında Final Heyecanı

Filenin Sultanlarında Final Heyecanı

Atatürk Spor Kompleks Kazım Karabekir Spor Salonu’nda 10 Aralık Pazartesi günü başlayan ve 8 takımdan yaklaşık 96 sporcunun mücadele ettiği Kulüplerarası Genç Kızlar Voleybol il birinciliği müsabakalarında heyecan bugün oynanan 2 karşılaşma ile devam etti. 
Gençlik ve Spor Kulübü ile Atlım Gençlik ve Spor Kulübü arasında oynanan müsabakada Gençlik ve Spor Kulübü müsabakayı set vermeden 3-0 kazandı. Spor Lisesi ve Veteranlar Spor Kulübü arasında oynanan günün diğer karşılaşmasında ise kazanan 3-0’lık sonuçla Spor Lisesi oldu. 
Oynanan müsabakalar sonunda galip gelen takımlar Gençlik ve Spor Kulübü ile Spor Lisesi takımları 14 Aralık Cuma günü saat 13.30’da oynanacak final karşılaşmasında karşı karşıya gelecek. Günün diğer karşılaşmasında ise Atlım Gençlik ve Spor Kulübü ile Veteranlar Spor Kulübü 3.’lük, 4.’lük için mücadele edecek.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık