Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Gençlerde Hentbolun Şampiyonları Belli Oldu

Gençlerde Hentbolun Şampiyonları Belli Oldu

Karaman’da, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün Okul Sporları faaliyet programında yer alan okullararası gençler hentbol il birinciliği müsabakaları kızlar ve erkekler kategorilerinde 8 okul takımından yaklaşık 96 sporcunun birincilik mücadelesine sahne oldu. Yunus Emre Spor Salonu’nda 3 gün boyunca devam eden müsabakalarda kızlar ve erkekler kategorilerinde mücadele eden Spor Lisesi her iki kategoride de şampiyon olarak kupaya uzanan taraf oldu. Spor Lisesi elde ettiği bu başarı ile ayrıca Karaman’ı Türkiye Şampiyonası grup müsabakalarında temsil etme hakkı elde etti.
Müsabakalar sonunda oluşan genel sıralamada ise erkeklerde Spor Lisesi birinci, Fatih Anadolu Lisesi ikinci, Larende Anadolu Lisesi üçüncü, Bifa Anadolu Lisesi dördüncü, Kızlarda Spor Lisesi birinci, Abdullah Tayyar Anadolu Lisesi ikinci, Fatih Anadolu Lisesi üçüncü, Nefise Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi dördüncü oldu.
Final karşılaşmalarının ardından dereceye giren takımlar için ödül töreni düzenlendi. Törende takımlara ve sporculara kupa ve madalyalar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri Cavit Bardak, Mustafa Akgündüz, Piri Reis Yurt Müdürü Yakup Koçak ve beden eğitimi öğretmenleri tarafından verildi.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık