Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

19 Mart 2024, Salı

Son dakika Karaman haberleri

Judo Sporcularının Kuşak Sınavı Heyecanı

Judo Sporcularının Kuşak Sınavı Heyecanı

Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Judo İl Temsilciliğinin 2021 yılı faaliyet programında yer alan birinci dönem judo kuşak sınavı, Merkez Çok Amaçlı Spor Salonu’nda yapılan terfi sınavlarının ardından sona erdi. 
Korona virüs tedbirleri kapsamında judo il temsilcisi Ahmet Ömre Türe eşliğinde gerçekleştirilen terfi sınavlarında Karaman Belediyespor SK, Karaman Judo Spor Kulübü, Gençlik ve Spor Kulübü, Ayrancı Belediyespor SK., Ayrancı Gençlik ve Spor Kulübü ve Özel İdare Spor Kulüplerinden 35 sporcu bir üst kuşakta terfi alabilmek için ter döktü.
Merkez Çok Amaçlı Spor Salonu’nda yapılan terfi sınavlarının sonunda ise başarılı olan sporculara kuşakları verildi. 
Karaman’ın judoda başarılı sporculara sahip olduğunu belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek,” Öncelikle korona virüs tedbirleri çerçevesin de gerçekleştirilen terfi sınavlarında başarılı olan öğrencilerimizi tebrik ediyorum. İlimizde judo branşında önemli başarılara imza atmış sporcularımız bulunmakta. Başarılı sporcularımızın varlığı ise ilimizde bu branşının gelişimine büyük katkı sağlamaktadır. İnşallah oluşturduğumuz bu sağlam alt yapının üzerine daha da ekleyerek milli takımlarımıza başarılı ve yetenekli sporcular göndermeye devam edeceğiz.”

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık