Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

19 Nisan 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Karaman Analig Güreş Takımı Yarı Finalde

Karaman Analig Güreş Takımı Yarı Finalde

Adana’da Anadolu Yıldızlar Lig’i (ANALİG) projesi kapsamında düzenlenen serbest ve grekoromen güreş grup müsabakalarında Akdeniz grubunda mücadele eden Karaman güreş takımı grekoromen kategorisinde topladığı 83 puanla yarı finale adını yazdırdı. Her iki kategoride de mücadele eden Karaman ekibi müsabakalar sonunda serbest kategoride 1 bronz madalya kazanırken, grekoromende ise 2 bronz ve 1 gümüş madalya kazandı.
Karaman’ın ev sahipliğinde yapılacak yarı final müsabakalarına katılma hakkı kazanan Karaman güreş takımını tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, “Sporun tabana yayılması, daha fazla müsabakanın yapılması, kulüplere ve milli takımlara alt yapı oluşturulması, illerdeki yerel faaliyetler sonucu bir üst gruba katılamayan yetenekli sporcuların spora kazandırılması, ulusal düzeyde sürdürülebilir yetenek takip sistemi oluşturulması, tüm paydaşlarının sporun gelişimi için işbirliği içerisinde bulunmalarının sağlanması hedefleriyle oluşturulan Anadolu Yıldızlar Ligi müsabakalarına güreş branşında elde ettiğimiz başarıyla güzel bir başlangıç yaptık. İlimizin ev sahipliğinde düzenlenecek güreş yarı final müsabakalarında da sporcularımızın başarılı sonuçlara imza atacağına olan inancım tam. İlimizde düzenlenecek yarı final müsabakaları öncesi tüm antrenör ve sporcularımıza başarılar diliyorum.”

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık