Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

17 Nisan 2024, Çarşamba

Son dakika Karaman haberleri

Karaman Belediye Spor Galibiyet Serisine Devam Ediyor

Karaman Belediye Spor Galibiyet Serisine Devam Ediyor

BAL liği 7. Grupta mücadele eden Karaman Belediye Spor, bu hafta kendi sahasında Denizli Sarayköy Spor’u konuk etti. Temsilcimizin 2-1 galibiyetle ayrıldığı maç, 3 Kasım 2019 Pazar günü saat 14.00’de Kemal Kaynaş Stadyumu’nda oynandı. Karşılaşmayı Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı ile birlikte büyük bir taraftar topluluğu izledi. 
Maçın ilk dakikalarından itibaren etkili bir futbol sergileyen Karaman Belediye Spor,  21. dakikada Barış Civelek ve 26. dakikada Uğur Can’ın golleriyle ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. Mücadelenin ikinci yarısına tartışmalı hakem hataları damga vurdu. Sivas bölgesinden Cantürk Kılıç’ın yönettiği karşılaşmada oyuncumuz Furkan Aydın, girdiği ikili mücadelede kırmızı kart ile cezalandırılırken karara itiraz eden Karaman Belediye Spor Teknik Direktörü Ercan Kul da kırmızı kartla tribüne gönderildi. 65. dakikadan itibaren 10 kişi kalan takımımız rakip takımın karambolden bulduğu gole engel olamadı ve mücadele 2-1’lik Karaman Belediye Spor galibiyetiyle tamamlandı. Karaman Belediye Spor aldığı galibiyetle puanını 13’e çıkararak ligde de 3. Sıraya yerleşti.
Karaman Belediye Spor, 8. Hafta mücadelesinde 10 Kasım 2019 Pazar günü saat 14.00’de Çal Belediye Spor’a konuk olacak.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık