Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Karaman'da Amatör Spor Haftası Kapsamında Panel Düzenlendi

Karaman'da Amatör Spor Haftası Kapsamında Panel Düzenlendi

Karaman’da Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında ilk defa bu yıl düzenlenen panelde Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu öğrencileri, Spor Lisesi öğrencileri ve sporcular bir araya geldi. 
Panelin açılış konuşmasını yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, Amatör Spor Haftası etkinliklerinin tüm illerde olduğu gibi Karaman’da da en coşkulu şekilde kutlanmaya devam ettiğini belirterek, “İlimiz artık, birçok amatör spor branşında milli takımlara sporcu vererek, ülkemizin uluslararası müsabakalarda dereceler almasında önemli rol oynamaktadır. Ben bu sporcularımızın yetişmesinde emek veren değerli antrenörlerimizi tebrik ediyor, göstermiş oldukları başarılarıyla diğer sporculara örnek olmalarını temenni ediyorum” diye konuştu.
Karaman ASKF Başkanı Celalettin Özcan ise, Konfederasyon ve Federasyon olarak Amatör sporların gelişmesi ve büyümesi için üstlendiğimiz bu görevi en iyi şekilde destek vereceklerini belirtti.
Açılış konuşmasının ardından Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Recep Soslu’nun moderatörlüğünde gerçekleştirilen panelde sırasıyla milli sporcu Yusuf Dikeç, Dr. Öğretim Üyesi Kazım Nas ve Dr. Öğretim Üyesi Elif Aydın birer konuşma yaptı. 
İlk olarak söz alan milli sporcu Yusuf Dikeç, atıcılık sporu ve genç yeteneklerin nasıl yönlendirilmesi gerektiği konusunda bilgiler verdi. Daha sonra söz alan Dr. Öğretim Üyesi Kazım Nas “Profesyonel Amatörlük”, Dr. Öğretim Üyesi Elif Aydın ise, “Sporda Fair Play” konulu sunumları ile katılımcılara bilgiler aktardılar. 
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Recep Soslu’nun panele ilişkin değerlendirmesi ve panelistlere sorulan sorularla devam eden program çiçek takdimi ile sona erdi. 
Panele KMÜ Sağlık ve Kültür Spor Dairesi Başkanı Cahit Suci, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okul Müdürü Prof. Dr Fevzi Kılıçel, Karaman ASKF Başkanı Celalettin Özcan, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Mustafa Karadeniz, Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu öğrencileri, spor lisesi öğrencileri ve sporcular katıldı.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık