Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Karaman’da Polis Adaylarına Ücretsiz Pomem Kursu

Karaman’da Polis Adaylarına Ücretsiz Pomem Kursu

Karaman’da polis adayı çok sayıda genç Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) fiziki yeterlilik sınavlarına Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün açtığı Ücretsiz Spor Özel Yetenek Kurslarında hazırlanıyor.
Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından açılan Ücretsiz Spor Özel Yetenek Kursları polis olmak isteyen gençlerin umudu olmayı sürdürüyor.
Kurslar, alanında uzman eğitmenler tarafından veriliyor. Bu kapsamda öğrencilere kurslarda, sınavlarda karşılaşacakları etaplar çalıştırılıyor. Söz konusu parkurların birebir orandaki ölçülerin yer aldığı, diril ve koordinasyon çalışmaları ile kuvvet ve dayanıklılık antrenmanları Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Spor Salonu’nda gerçekleştiriliyor.
BAŞVURULAR ELDEN TESLİM EDİLECEK
POMEM sınavların Ücretsiz Özel Yetenek Spor Kurslarında hazırlanmak isteyen kursiyerler, başvuruları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Servisi Birimine yapabilecek. 
Detaylı bilgi ve müracaat için;
Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Servisi Birimi: Tel: 0 338 213 16 61 / Dahili:7720- 7721 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık