13 Mayıs 2024, Pazartesi

Son dakika Karaman haberleri

Nasuh Aköz “Hep Birlikte Başaracağız”

Nasuh Aköz “Hep Birlikte Başaracağız”

 Ligin başlamasına çok az bir süre kala, çalışmalarını sürdüren Karaman Belediyespor bu sezon oldukça iddialı. Gerçekleştirilen basın toplantısında önemli açıklamalarda bulunan klüp başkanı Hacı Osman Ünüvar “Başarılı olmak için sadece iyi oynamak yeterli değil yeterli değil” dedi.

 “Önce Sahaya Ahlaklı Bir Oyun Koymalıyız” 

Geçen sezon bir takım eksikliklerinin olduğunu söyleyen Ünüvar şunları söyledi;

“  Başarmak için sadece iyi oynamak yetmez. Sahada oynayan oyuncularımız, iyi oynamanın yanı sıra ahlaklı bir oyun ortaya koymalıdırlar. Böylece Karaman halkına sporu, futbolu sevdirebiliriz. Burada sadece basın mensuplarımızla bir araya gelmedik, diğer amatör klüp yöneticileri, futbolda söz sahibi olan kanaat önderleride ş anda aramızdalar. Vatandaşlarımızın, basın mensplarımızın, iş adamlarımızın kurumlarımızın bürokratlarımızın, kısacası b takımı daha ileriye götürmek istiyorsak tüm Karaman’ın taşın altına ellerini koymaları lazım.

 “Belediye Başkanı Belediyespora Büyük Destek Veriyor” 

Takımda bu sezon yeni oyuncu takviyelerinin olduğunu ifade eden klüp başkanı Hacı Osman Ünüvar şöyle devam etti. “ Bu sezon imkanlarımız çerçevesinde takıma 8 tane Karamanlı yeni oyuncu aldık. Bu oyunculardan son derece verim alacağımızı ümit ediyorum. Dış transfer çalışmalarımız ise devam ediyor. Antrenörümüz Nasuh Aköz zaten tecrübeli birisi. En büyük desteğimiz ise Belediye Başkanımız Sayın Kâmil Uğurlu. Kendisi futbolu seven, iyi bilen ve bu ölçüde destek veren birisi. Desteklerinden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

 Nasuh AKÖZ “Hep Birlikte Başaracağız” 

Basın toplantılarında açıklama yapan kulüp antrenörü Nasuh Aköz ise şunları kaydetti;

“ Mücadele eden, koşan, iyi oynayan ve oyunu göze hoş gelen ahlaklı oyunculardan oluşan bir takım kurmaya çalışıyoruz. Karamandaki tüm futbol kulüpleri ile birlik ve beraberlik içerisinde olacağız. Bu sezon başarılı olacağız ve bu başarıyı hep birlikte kazanacağız.

 “Gittiğim Hiçbir Kulüpte Karamanlı Bir Oyuncu Görmedim” 

Aköz açıklamalarında çeşitli sitemlerde bulundu. “18 Yıl profesyonel olarak futbol oynadım, oynadığım hiçbir takımda Karamanlı bir oyuncu görmedim, rakip takımlarda da rastlamadım. 8 yıl antrönörlük yaptım, Çalıştırdığım hiçbir takımda Karamanlı bir oyuncu yoktu, rakip takımlarımızda da olmadı. Bu çok üzücü bir durum. Hedefimiz Süper lig dahil tüm liglerde oynayan Karamanlı oyuncular yetiştirmek.” Dedi.

Yaş ortalamasının 21,56 olduğunu söyleyen Aköz,” bu sezon şampiyon olmak için tüm imkanlarımızla mücadele edeceğiz. Özellikle evimizde oynadığımız Karamanlı hemşehrilerimizi bize destek olmaya davet ediyoruz.” Dedi.

Ayrıca, Karaman Belediyespor Cumartesi günü Kemal Kaynaş Stadyumunda oynadığı hazırlık maçında Silifke Belediyespor’u 3-0 mağlup etti. Takımın ilk golü, maçın ilk yarısında, takımın yeni transferlerinden Celalettin’den, diğer golleri ise Cihan ve genç Batuhan attı. Maç ile ilgili konuşan teknik patron Nasu Aköz “ Bu maç bizim için bir ölçü değil, eksiklerimizi gördük ve kamp dönemini iyi geçirip 1 Eylüldeki Ziraat Türkiye Kupası’na hazır olacağız” dedi. 







yukarı çık