Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

20 Nisan 2024, Cumartesi

Son dakika Karaman haberleri

ŞAMPİYON BABAOĞLU KOLEJİ

ŞAMPİYON BABAOĞLU KOLEJİ

 İlimizde 13-17 Ocak 2014 tarihleri arasında yapılan yıldız erkek basketbol müsabakalarında, Babaoğlu Koleji salondan şampiyon olarak ayrıldı. 


Kazım Karabekir Spor Salonu’nda gerçekleştirilen ve çok çekişmeli maçlara sahne olan yıldız erkek basketbol maçlarında seyircisinin müthiş desteğini de arkasına alan Özel Babaoğlu Ortaokulu basketbol takımı, oynadığı bütün müsabakaları kazanarak  ilimizde şampiyon oldu.

Müsabakalarla ilgili açıklama yapan Okul Müdürü Mustafa Ün: “Basketbol takımımız her yıl olduğu gibi bu yıl da ipi göğüsleyen taraf oldu. Biz, kurum olarak akademik başarıda Türkiye’ nin zirvesindeki yerimizi korurken, aynı zamanda okulumuzda futbol, basketbol, voleybol, jimnastik ve satranç sporlarıyla da hem eğitim öğretimi destekliyor, hem ilimiz sporuna katkı sağlıyor, hem de bölge müsabakalarında Karaman’ı en iyi şekilde temsil ediyoruz. Babaoğlu ailesi olarak öğrencilerimize ve ilimize spor alanında hizmet etmeye devam edeceğiz. Turnuvaya katılan diğer okullarımıza, takımımıza, takımımızı hazırlayan öğretmenlerimiz, Nejdet Ünlütürk’e ve Faruk Uysal’a, öğrenci velilerimize, bugün takımımızı destekleyen seyircilerimize ve turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık