Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Nisan 2024, Pazartesi

Son dakika Karaman haberleri

Şevket Varol KaramanFK için Birlik olma çağrısı yaptı.

Şevket Varol KaramanFK için Birlik olma çağrısı yaptı.

Karaman Beşiktaşlılar Dernek Başkanı Şevket Varol, KaramanFK'ye sahip çıkılması gerektiğini belirterek Karaman'ın yöneticilerini ve spor severlerin bir araya gelmesi gerektiğini vurguladı.

Şevket Varol yaptığı basın açıklamasında; "Değerli Basın Emekçilerimiz ve Karaman sakinleri;Kutsal Ramazan ayımızı tamamlayıp bayrama kavuştuk tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı mübarek olsun. Bu mübarek ay içerisinde seçimleri tamamladık, seçimi kazanan bütün belediye başkanlarımıza görev sürelerinde başarılar diliyorum.

Bu hafta pazar günü Karaman F.K. takımımız Fethiyespor ile karşı karşıya geldi maçın skor olarak öneminden çok seçim sonrası evimizde ki ilk maçtı ve seçim sürecinde binlerce kişinin olduğu tribünleri eksik bırakmayan siyasilerimizi bu maç göremedik maalesef. Spor çok önemli bir tanıtım unsuru bunu kabul etsekde uygulamada maalesef zayıf kalıyoruz.

Konya Karaman sözünden nefret ederiz bunu Karaman F.K. ile büyük ölçüde kırdık biliyor musunuz acaba 3.ligde ve 2.ligde mücadele ettiğimiz gruplarda bulunan takımların şehirleri bizi şehrimizi tanıyor artık, Karaman 70 plakalı il, valisi olan bir şehir, takımı da başarılı bir şehir Karaman. Tribünleri dolan 10 bin taraftar önünde oynayan bir takımın şehri. Kaç süper lig takımı 10 bin kişiye oynuyor mesela süper lig şampiyonu Başakşehir kaç kişiye oynuyor, burnumuzun dibi Konyaspor, bu sezon ortalaması nedir 10 bin kişiyi 3 büyükler haricinde görmüş müdür koskoca Türkiye'miz de kaç takım sayabiliriz bu kadar yoğun tribün ilgisi gören Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor, Sakaryaspor, Kocaelispor, Samsunspor, Iğdırspor, Göztepe geçmiş kültürü olan, şampiyonluğa oynayan takımlar, bizim takım ne düşecek, ne çıkacak ama tribünleri dolu şehrimiz aç bu coşkuya gelin bu coşkuyu yok etmeyelim.

İnsanımızı küstürmeyelim tribünlere sahip çıkalım bir olalım bu takım için. Bu takımda Karamanlı gençler profesyonel imza attılar, teknik heyete Karamanlı bir genç kardeşimizi dahil etti Cihan Erdil hocamız ismi Enes Duman pırıl pırıl bir hoca adayı yazık olur bu çocuklara. Süleyman Han başkanımız gerekli desteği göremediği için istifa etti maalesef, Savaş Kalaycı bu şehrin belediye başkanı güzel bir oyla kazandı hak etti 3.lige çıkardığı takımı sevmez mi sever veya diğer yöneticilerimiz valimiz futbolu sever Iğdır'dan biliriz kendisinin sevgisini, Milletvekillerimiz şampiyonlukta nasıl sahaya atladılar sevinçten, bu coşkuyu yaratan takıma sahip çıkan Han kardeşlerin emeklerini nasıl inkar eder bu şehir neden bir araya gelinmez ortak payda Karaman değil mi?

Anı grup nasılda destek oldu, organizeden bazı firmalar, esnafımızın destekleri ile ayakta kaldı bu sezon takımımız ama yarın ne olacak Süleyman Han bende yokum derse gelin bir olalım, iri olalım, diri olalım dün de olanları unutup birlik olup yarınları inşa edelim Karaman takımına çocuklarına sahip çık bu bayram bahane olsun ne Han kardeşler bırakıp gitsin ne de bizim Karaman sevdalısı yöneticilerimiz desteklerini esirgemesin seneye 1. lig için bir takım kuralım Cihan hocamızla hedefe ulaşalım. O güzelim stadyum dolsun taşsın, coşkuyla kullanılsın amacımız üzüm yemek olsun. Tüm Karaman halkımıza iyi bayramlar." dedi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık