Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

16 Nisan 2024, Salı

Son dakika Karaman haberleri

TransAnatolia araçları Karadağ’da

TransAnatolia araçları Karadağ’da

Red Bull'un desteği ile gerçekleştirilen organizasyonda araçlar, beşinci etapta da Karadağ’dan Haymana’ya erişmeye çalışacaklar. 4×4 otomobil, kamyon, motosiklet, SSV ve ATV kategorilerinde şampiyonların belli olacağı TransAnatolia’da Red Bull sporcusu Camille Chapeliere de motosiklet kategorisinde mücadele ediyor.
Dünyanın en büyük ve zorlu rallilerinden biri olarak değerlendirilen TransAnatolia Ralli Raid, yoluna Karadağ’da devam ediyor. 10. yılına 15 Ağustos Cumartesi günü İstanbul’dan başlayan organizasyonda dördüncü etap Karadağ’da koşulacak. Yaklaşık 70 araç bir gün sonra da beşinci etapta Karadağ’dan Haymana’ya erişmeye çalışacak. TransAnatolia’nın şampiyonları 22 Ağustos Cumartesi günü yine İstanbul’da belli olacak.
2850 kilometrelik yarışta 4×4 otomobil, kamyon, motosiklet, SSV ve ATV kategorilerinde yarışan araçlar, İstanbul’dan Bolu’ya, oradan Haymana’ya geçtiler. Haymana sonrası rotasını Karadağ’a kıran araçlar sonrasında aynı rotayla İstanbul’a dönecekler. 
Toplamda 2880 kilometrelik mücadelenin motosiklet kategorisinin önemli isimlerinden biri de Red Bull sporcusu Camille Chapeliere olacak. Fransa Kum Şampiyonası’nda şampiyonluğu bulunan Chapeliere, ikonik Enduropale Touquet’de de podyuma çıkmayı başarmıştı.
Red Bull sporcusu Chapeliere: Dünyanın en iyisi olacağım
Kariyerinin en önemli Ralli Raid’ini TransAnatolia’da koşacak olan Red Bull sporcusu Chapeliere, “Çünkü bu benim ilk ralli raid yarışım. Bu yarıştan çok şey öğreneceğimi düşünüyorum. İlk defa Türkiye’ye geliyorum ama sosyal medyadan bu yarışla ilgili gördüğüm şeyler çok iyiydi. Burada çok önemli bir tecrübe elde edeceğimi düşünüyorum. Hızlı gitmek bu tür bir rallide yeterli değil. Doğru bir şekilde sürüşünüzü gerçekleştirmelisiniz. Red Bull’un da desteği ile dünyanın en iyi ralli raid sürücülerinden biri olacağım” diye konuştu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık