Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Türk Dil Kupası Judo Şampiyonası Karaman’da Başladı

Türk Dil Kupası Judo Şampiyonası Karaman’da Başladı

Karaman’da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü judo il temsilciliğinin faaliyet programında yer alan Türk Dil Kupası Judo Şampiyonası Karaman’ın da yer aldığı Hatay, Kırşehir, Konya, Kahramanmaraş, Afyon, Antalya, Adana, Tunceli, Çorum ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden yaklaşık 200 sporcunun katılımı ile Kazım Karabekir Spor Salonu’nda başladı.
Karaman’da geleneksel hale gelen şampiyonanın bu yıl 6.’sını düzenlediklerini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek,” Geleceğimiz olan minik judocularımızın ülkemizi temsil edecek arenalarda yetişmesi için bu tür organizasyonlar büyük bir fırsat. İnşallah bu çocuklarımız ülkemizi uluslararası arenada temsil edecek ve bayrağımızı en iyi şekilde dalgalandıracaklardır. Bu münasebetle turnuvaya katılan tüm sporcularımıza, hakemlerimize ve görevlilerimize başarılar diliyorum” dedi.
İlk gün süper minikler ve minikler kategorilerinde 36 sıklette başlayan müsabakalar, 27 Mayıs Pazar günü yıldızlar kategorisinde gerçekleştirilecek olan ödül töreniyle sona erdi.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık