Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

24 Nisan 2024, Çarşamba

Son dakika Karaman haberleri

Komisyon Toplandı

Komisyon Toplandı

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının 2016 yılı itibariyle başlatmış olduğu Genç Çiftçi Projelerinin Desteklenmesi kapsamında 30 bin TL hibe verilmesiyle ilgili olarak Karaman İl ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüklerine toplam 3873 başvuru yapılmıştır. 3873 başvurunun ilçe yürütme birimleri tarafından ön incelemeleri gerçekleştirilmiş olup, 3868 başvuru onaylanarak değerlendirme komisyonuna teslim edilmiştir.

Değerlendirme Komisyonu Vali Yardımcısı Dr. Sezer IŞIKTAŞ başkanlığında 30 Mayıs 2016 tarihinde Karaman Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünde toplanmıştır. Bakanlığımızın Karaman ili için Genç Çiftçi Projesine ayırmış olduğu 126 projenin puanlama kriterleri çerçevesinde dağıtımının yapılacağı başvuru sahiplerini belirleyecek olan İl Değerlendirme Komisyonu çalışmalarını 3 Haziran 2016 tarihinde tamamlayacaktır.

Genç çiftçi desteklemesinde hazırlanacak olan asil ve yedek listeler İl ve İlçe Müdürlükleri askı panolarında ve İl Müdürlüğümüzün http://karaman.tarim.gov.tr internet sitesinden yayınlanacaktır.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık