Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

25 Nisan 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

(TKDK) On ikinci Başvuru Çağrı İlanı

(TKDK) On ikinci Başvuru Çağrı İlanı

 Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın ilgili kuruluşu olan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK), Türkiye Cumhuriyeti adına Avrupa Birliği’nin Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı olan IPA’nın Kırsal Kalkınma Bileşeni kapsamında uygulanacak yatırımlara ilişkin 15 Ocak 2014 tarihinde On İkinci Proje Başvuru İlanına çıkmış bulunmaktadır. Verilecek toplam destek tutarı 488.772.128 Avrodur.

Başvurular 10.02.2014 tarihi saat 09.00’dan itibaren, Karaman İl Koordinatörlüğünde kabul edilmeye başlayacak olup, başvuruların son teslim tarihi 10.03.2014, saat 21.00’dir. Bu çağrı için son teslim tarihinden sonra yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir. On ikinci Başvuru Çağrı İlanı kapsamında hazırlanacak başvurularda yatırım süreleri iki taksiti geçmeyecek şekilde aşağıdaki gibi planlanmalıdır.

- Başvuru tek taksit olarak planlanmış ise; yatırım süresi ve Ödeme Talebi Paketinin hazırlanıp İl Koordinatörlüğüne sunulması toplamda 5 (beş) ayı geçmemelidir.

- Başvuru iki taksit olarak planlanmış ise; birinci taksitin yatırım süresi ve Ödeme Talebi Paketinin hazırlanıp İl Koordinatörlüğüne sunulması 5 (beş) ay içerisinde olmalıdır.

Potansiyel başvuru sahipleri, proje başvurusu ile ilgili konularda Koordinatörlüğümüz Yardım Masasından bilgi alabilecektir. 4448535 yardım masası hattından veya 0338 217 20 00 numaralı telefondan ya da Karaman Sanayi ve Ticaret Odası binasının 4.katında bulunan İl Koordinatörlüğümüze  gelerek bilgi alınabilir.  

Ayrıca, bu başvuru çağrı döneminde Kurumumuz tarafından yapılacak ilave duyuru ve bilgilendirmeler de bu çağrı ilanı kapsamında dikkate alınmalı ve söz konusu duyuru ve bilgilendirmeler, Kurumumuzun resmi internet adresinden (www.tkdk.gov.tr) takip edilmelidir.

 

İlanen Duyurulur.

 

Bahtiyar ÇETİN

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu

Karaman İl Koordinatörü

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık