Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Başkan Zorlu Pazar Esnafına Siperlik Hediye Etti

Başkan Zorlu Pazar Esnafına Siperlik Hediye Etti

İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu'nun aldığı kararlar doğrultusunda, İlçemizde de Cuma günleri kurulan halk pazarında faaliyet gösteren pazarcı esnaflarımızın maske ile birlikte koruyucu siperlik kullanmaları konusunda karar alınmıştı.
Belediye Başkanımız Atila Zorlu bugün kurulan pazar yerini gezerek Vatandaşlarımızla sürekli temas halinde olan esnaflarımıza koruyucu siperlik hediye etti.
Covid-19 ile mücadelede kurallara uyulması gerektiğini ifade eden Belediye Başkanımız; Unutmayalım ki bu zorlu süreci hep birlikte atlatacağız. Vatandaşlarımızdan da tedbirleri elden bırakmadan, hassasiyetle tedbirlere uymalarını istiyoruz ve özellikle maske kullanımı ile sosyal mesafe ve temizlik kurallarına dikkat edilmesinin hayati önem taşıdığını belirterek Pazar esnafına yeri hayırlı işler temennisinde bulundu.
Ayrıca Covid-19 virüsü hakkında vatandaşlarımızı bilgilendirmek amacıyla yaptırılan billboardlar İlçemizin belirli yerlerine asıldı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık