Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Nisan 2024, Pazartesi

Son dakika Karaman haberleri

Evde Kilitli Kalan Yaşlı Kadın Polisi Harekete Geçirdi

Evde Kilitli Kalan Yaşlı Kadın Polisi Harekete Geçirdi

Eve gelen polis, İtfaiye ve Sağlık ekibi yaşlı kadını pencereden kurtaracağı sırada olay yerine gelen kızı, Annesine bir şey olduğunu sanınca baygınlık geçirdi.

Karaman’da, annesinin üzerine kapıyı kilitleyerek komşusuna giden kızı, eve döndüğünde polis, itfaiye ve sağlık ekibini evin önünde görünce annesine bir şey olduğunu düşünerek baygınlık geçirdi. 
Olay, Hamidiye mahallesinde bir apartmanda meydana geldi. Yüksel Tümer (65) birlikte yaşadığı 106 yaşındaki annesi Dudu Emine Tümer’in üzerine kapıyı kitleyerek komşusuna gitti. Evde yalnız kaldığı için korkmaya başlayan kadın, pencereyi açarak yoldan geçen vatandaşlardan yardım istedi. Bunun üzerine vatandaşlar durumu polis ve itfaiyeye bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri kapıyı açamayınca merdiven yardımıyla evin penceresinden girerek anne Tümer’e ulaştı. İtfaiye ekipleri evin içerisinden de kapı açılmayınca kızı Yüksel Tümer olay yerine çağrıldı. Yüksel Tümer eve gelerek kapıyı açtı. İtfaiye ve ambulans ekiplerini gören Yüksel Tümer annesine bir şey olduğunu sanarak fenalaşıp baygınlık geçirdi. Tümer’e sağlık ekipleri müdahale etti.
Yaşlı kadın ise yardımına gelen kız çocuklarına sarılarak ağladı.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık