Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Nisan 2024, Pazartesi

Son dakika Karaman haberleri

Müftü Ülkücülere haksızlık yaptı

Müftü Ülkücülere haksızlık yaptı

Ege Üniversitesi'nde PKK sempatizanı öğrenciler ile Ülkücü öğrenciler arasında çıkan kavgada hayatını kaybeden Fırat Yılmaz Çakıroğlu için Karaman'da gıyabi cenaze namazı kılındı ve yürüyüş gerçekleştirildi. 

Karaman Ülkü Ocakları'nın çağrısıyla Aktekke Meydanı’nda toplanan kalabalık, ikindi namazını müteakip gıyabi cenaze namazı kıldı ve dua etti. Gıyabi cenaze namazına MHP Karaman İl Başkanı Oktay Yılmaz ile çok sayıda partili ve vatandaş katıldı. Yağmur altında kılınan gıyabi cenaze namazının ardından kalabalık ellerinde Türk bayrakları ile slogan atarak İsmet Paşa Caddesi’nden Cumhuriyet Parkı’ndaki Atatürk Anıtı önüne kadar yürüdü. Burada İstiklal Marşı ve Kur'an-ı Kerim okundu. Daha sonra İl Müftülüğü'ne kadar sloganlar atarak yürüyüşe devam eden Ülkücü grup il müftülüğü önünde Karaman İl Müftüsü Nuri Değirmenci'yi protesto ettiler.

İddiaya göre Karaman Ülkü Ocakları İl Müftülüğünden Gıyabi cenaze namazı için İmam talebinde bulundu. Ülkü Ocaklarının talebine olumsuz cevap veren İl Müftüsü Nuri Değirmenci'nin hiçbir imamın gitmemesi içinde talimat verdiği gelen bilgiler arasında.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık