Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Nisan 2024, Pazartesi

Son dakika Karaman haberleri

Sabri Gökmen'in 18 Mart Mesajı

Sabri Gökmen'in 18 Mart Mesajı

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Rektör Gökmen mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Milletimizin, kendi kaderiyle birlikte dünya tarihinin seyrini de değiştirdiği, vatanını ve istiklalini korumak için gösterdiği fedakârlıklar ve cesaret dolu mücadelelerin en güzel örneklerinden olan Çanakkale Zaferi; milletimizin kahramanlığı, azmi, iradesi, cesareti ve vatan sevgisinin yanı sıra, harp sahasında bile düşmanından esirgemediği merhameti ve şefkati ile de tüm insanlığa örnek olmuştur.

Ülkesinin bağımsızlığı ve geleceği uğruna gözünü kırpmadan kendi canından vazgeçebilmeyi gösteren ve adını bir destan olarak tarihe yazdıran 18 Mart 1915 Zaferi, vatanın bütünlüğü ve milletin bağımsızlığı söz konusu olduğunda, milletimizin neleri başarabileceğini tüm dünyaya kanıtlamıştır. Milletimizin yüksek manevi değerlerinin, birlik ve bütünlüğünün simgesi olan bu zafer ile sadece bir milletin hayatta kalması değil, aynı zamanda geleceği de belirlenmiştir.

18 Mart Çanakkale Zaferinin 101. yıldönümü vesilesiyle, vatan topraklarını savunmak üzere canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen aziz şehitlerimizi, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün silah arkadaşlarını ve kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz.”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık