Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

08 Mayıs 2024, Çarşamba

Son dakika Karaman haberleri

KARAMAN’DA POLİS HAFTASI ETKİNLİKLERİ

KARAMAN’DA POLİS HAFTASI ETKİNLİKLERİ

 Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez törende yaptığı konuşmada, teşkilatın kurulduğu 1845 yılından bu yana, sürekli değişen ve gelişen çağın şartlarına uygun olarak, hızlı bir şekilde kendini yenileyip, geliştiğini, dünyanın en güçlü polis teşkilatlarından birisi haline geldiğine dikkat çekti. 
Konuşmanın ardından polis motosikletleri ve araçları geçiş yaptı. Tören sonunda Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, şube müdürleri ve polis memurlarıyla Atatürk Anıtı önünde hatıra fotoğrafı çekindi. Tören'e Karaman Valisi Murat Koca, Alay Komutanı Jandarma Albay Selçuk Boz, Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, daire müdürleri, emniyet mensupları ve vatandaşlar katıldı. Buradaki törenin ardından Emniyet Müdür Sönmez polis evinde kutlamaları kabul etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık