Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

03 Mayıs 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Anafartalar Ortaokulu Avrupalı Eğitimcileri Ağırlıyor

Anafartalar Ortaokulu Avrupalı Eğitimcileri Ağırlıyor

 “Küresel Vatandaşlar Yetiştirmek” adlı proje çerçevesinde Polonya, İspanya, Yunanistan, Romanya ve Yunanistan’dan gelen 13 kişilik proje heyeti İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Selmani Karaçam’ı ziyaret etti.

Ziyarette Anafartalar Ortaokulu Müdürü Mehmet Akif Duman: “Küresel Vatandaşlar Yetiştirmek- Bringing up Global Citizens” adlı projemiz kapsamında okulumuza misafir olarak gelen Avrupalı eğitimcilerimizi Karaman’da ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz.  Projemiz süresince farklı kültürleri ve eğitim sistemlerini inceleyerek, okulumuz idareci, öğretmen ve öğrencilerimizin kişisel gelişimlerine katkıda bulunmayı ve misafirlerimize ilimizi ve ülkemizi en güzel şekilde tanıtmayı amaçlıyoruz. 7 ülkeden okulların yer aldığı projemizin dünya barışına katkıda bulunmasını temenni ediyoruz.” dedi.

İspanya’dan Mónica González Lucas ise: “Projemiz kapsamında beşinci toplantımızı Türkiye’de gerçekleştiriyoruz. Türk kültürünü ve misafirperverliğini tanımış olmaktan dolayı çok mutluyuz. Çok güzel bir ülkeniz var. Her şey için çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Anafartalar Ortaokulu proje ekibini ağırlamaktan dolayı memnuniyetini dile getiren İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Selmani Karaçam yaptığı açıklamada: “İlimiz eğitimin her alanında olduğu gibi Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programlarında da önemli bir seviyeye ulaşmıştır. Projeler kapsamında okul ve kurumlarımızın Avrupa’nın farklı ülkeleriyle ortak çalışmalar yapması ilimiz ve ülkemiz adına olumlu bir gelişmedir. Çünkü projeler aracılığıyla ülkeler arasında sevgi, barış ve hoşgörü ortamı oluşturularak önyargılar yıkılmaktadır. İnanıyorum ki; insanlar birbirini daha çok sever, birbirlerini anlamak için daha fazla gayret gösterirlerse, dünya daha güzel ve daha yaşanabilir bir hale gelecektir. Bu güzel çalışmayı ortaya koyan okulumuzun idareci ve öğretmenlerine teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.” dedi.





Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık