Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

03 Mayıs 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

AVRUPALI EĞİTİMCİLER ÖZEL GEVHER HATUN KOLEJİNDE

AVRUPALI EĞİTİMCİLER ÖZEL GEVHER HATUN KOLEJİNDE

 Küresel Vatandaşlar Yetiştirme’ projesi kapsamında Karaman’a gelen Avrupalı Eğitimciler Özel Gevher Hatun Kolejini ziyaret etti.

14.11.2013 tarihinde gerçekleşen ziyarette İspanya, Romanya, Yunanistan ve Polonya dan  gelen toplam 13 öğretmen ve idareciler özel Gevher Hatun kolejini çok beğendiklerini ifade ettiler.Konu ile ilgili açıklama yapan okul müdürü Ali Celal ÖZTAN “Karamanın en moderin okulu  olan Gevher Hatun Koleji kültürel değerler kapısını Avrupalı eğitimcilere açtı. Yabancı misafirlerimize okulumuzu tercih etikleri için çok teşekkür ederim” dedi. Daha sonra okul hakkında kısa bir bilgi veren ÖZTAN okulu Avrupalı eğitimcilere gezdirdi.  İspanyadan gelen  Monica GONZALES ‘Karaman da ve Türkiye de olmaktan çok mutluyuz. Çok güzel ve ilginç bir ülkeniz var. Bugün Özel gevher Hatun Kolejini okulun imkanlarını inceleme fırsatı bulduk çok harika bir okulunuz var, öğrencilerinizin çok donanımlı ve iyi eğitilmiş olduğunu gözlemledik dedi. 

Avrupalı eğitimcilerin ziyareti hediyeleşme töreni ardından sona erdi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık