Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Nisan 2024, Pazar

Son dakika Karaman haberleri

Avrupalı Proje Ortaklarından Sultanoğlu’na Ziyaret

Avrupalı Proje Ortaklarından Sultanoğlu’na Ziyaret

 “From Consuming  to  Providing ;A European Energy  Puzzle” başlıklı projenin üçüncü  toplantısını gerçekleştirmek üzere ilimize gelen proje ortakları, İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.
Proje ortağı İspanya, İtalya, Finlandiya, Almanya  ve Hollanda’dan gelen misafirler, Karaman Anadolu Lisesi rehberliğinde enerji kullanımı konusunda ilimizde çeşitli incelemelerde ve bilgi paylaşımında bulunuyorlar. Proje Koordinatörü Anadolu Lisesi Okul Müdürü Hasan Hüseyin Yıldırım yaptığı açıklamada; “Bu projeyle, enerji kullanımı konusunda insanları bilinçlendirme, yenilenebilir enerjinin ülkemiz ve dünyamız için önemini kavratma hedefindeyiz.  Böylelikle gelecek nesillere temiz ve yaşanabilinir bir dünya bırakabileceğiz. Ayrıca yapılan görüşmeler ve ortak çalışmalarla dil öğrenimini geliştirmiş ve kültürler arasında dayanışmayı sağlamış olacağız.” dedi.

Avrupalı proje ortaklarının ülkelerindeki enerji çalışmaları hakkında bilgi alan İl Müdürü Asım Sultanoğlu, enerji kullanımında tüm dünya ülkelerinin daha tasarruflu olması gerektiğini ifade ederek sağlıklı ve temiz bir gelecek için yenilenebilir enerjiye daha fazla ağırlık verilmesi gerektiğine dikkat çekti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti bildiren Milli Eğitim Müdürü Sultanoğlu, proje ekiplerine çalışmalarında başarılar diledi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık