Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

04 Mayıs 2024, Cumartesi

Son dakika Karaman haberleri

Gevher Hatun Koleji’nde ufuk turları devam ediyor

Gevher Hatun Koleji’nde ufuk turları devam ediyor

 Sultanoğlu, başarıya giden yolun bir hedef dâhilinde planlı, programlı bir çalışmadan geçtiğini belirterek öğrencilere yaşları itibari ile zamanlarını iyi planlayarak sınava hazırlanırken, yaşlarının gereği etkinlikleri de yaparak hayata hazırlığı atlamamaları gerektiğini söyledi.

Sultanoğlu, öğrencilerin geleceğin dünyasında daha rekabetçi ve zor şartlarla karşılaşacaklarını belirterek bu günden sıkı hazırlık yapmaları gerektiğini belirtti.

Sultanoğlu, salt akademik bilgilerle öğrencilerin hayata tam olarak hazırlanamayacağını ifade ederek şunları söyledi: “Başarı denildiğinde sadece akademik başarıyı diğer anlamıyla notu anlarsak eğitim anlayışımızda ciddi sorunlar var demektir. Bir takım soru ve testlerle öğrencilerimizi başarılı veya başarısız olarak değerlendirirsek bireyi ve bireye ait özellikleri basite indirgemiş oluruz. Bizler öğrencilerimizin akademik olarak kendini geliştirmesinin yanında bireysel özelliklerinin de dikkate alınarak sosyal, kültürel gelişimlerinin sağlanmasını istiyoruz.”

Sohbet esnasında öğrencilerin sorularını cevaplandıran İl Milli Eğitim Müdürü kendi hayatından ve öğrencilik hatıralarından da bahsetti. İl Müdürü; Gerçek hayatın okul hayatı gibi olmadığını, gerçek hayatta başarılı olmak için akademik başarının sosyal başarıya dönüştürülmesi gerektiğini söyledi.

Katılımından dolayı İl Milli Eğitim Müdürü’ne teşekkür eden Okul Müdürü Tanju Yıldırım, Ufuk Turu” etkinlikleriyle başarılı, örnek teşkil edecek insanlarla öğrencileri bir araya getirerek, onların ufuklarının genişlemesini, moral ve motivasyonlarının artmasını amaçladıklarını söyledi.

Gevher Hatun Koleji öğrencileri de Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen’den sonra, Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu’nun da kendileri ile  tecrübelerini paylaşmalarının önemli olduğunu belirterek “Büyüklerimizin bizim düşüncelerimizi dinleyip fikir beyan etmeleri bizleri çok sevindiriyor ve çalışma gayretimizi artırıyor” dedi.


Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık