Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

04 Mayıs 2024, Cumartesi

Son dakika Karaman haberleri

Karaman Ülkü Ocakları’nda Bayrak Değişimi

Karaman Ülkü Ocakları’nda Bayrak Değişimi

 Karaman Ülkü Ocakları’nda, Ülkü Ocakları Eğitim Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay KILAVUZ Bey katılımıyla, devir teslim töreni gerçekleştirildi. Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay KILAVUZ Bey yaptığı konuşmada ‘ Öncelikle bizleri bir araya getiren, kardeşçe kucaklaşmamızı sağlayan Allah’a hamd-u senalar olsun. Karaman Ülkü Ocaklarında bugün Allahın izniyle bir bayrak değişimi gerçekleştireceğiz. karaman’da bugüne kadar görev yapmış olan Kemal Karabüber başkanımıza ve değerli yöneticilerine teşekkür ediyorum. Bu kutlu görevi bu günden sonra çok değerli dava arkadaşım Burhan Abay başkanımız yapacaktır. Kendisine başarılar diliyor, Allah utandırmasın diyorum’ dedi. 

Genel Başkanımız Olcay Kılavuz Bey teşkilata yaptığı konuşmasında ‘ Türkiye çok sıkıntılı bir dönemden geçiyor. Bu sıkıntılı dönemde tüm ülküdaşlarımıza büyük görevler düşüyor. Barış süreci adı altında başlatılan görüşmelerle Türk milletinin hafızası yok sayılıyor. Sizler çok uyanık olacaksınız, provakatif kişilere prim vermeyeceksiniz, okullarınızda en iyi dereceleri alarak 2023 Lider Ülke Türkiye projesinin mimarları olacaksınız’ dedi.

Bizde Karaman Bülten gazetesi olarak başarılar dileriz…..

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık