Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

19 Mart 2024, Salı

Son dakika Karaman haberleri

KMÜ Öğrencilerinden Tiyatro Gösterisi

KMÜ Öğrencilerinden Tiyatro Gösterisi

KMÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) öğrencileri, Topluluk Akademik Danışmanları Doç. Dr. Murat Tekin eşliğinde Karaman Spor Lisesini ziyaret ettiler. Burada lise öğrencilerine tiyatro gösterileri sergileyen KMÜ öğrencileri, ‘Öğrenmek mi? Öğretmek mi?’ başlığı altında ‘Öğrenme Nedir, Öğrenmeyi Etkileyen Faktörler Nelerdir, Klasik Koşullanma, Savunma Mekanizmaları, Bilgi İşleme, Ahlakî Gelişim, Psikososyal Gelişim, Bilişsel Öğrenme ve Psikoseksüel Gelişim’ gibi farklı konu ve kuramlarla ilgili anlatımlarda bulundular. 

Etkinlikle ilgili değerlendirmede bulunan Topluluk Akademik Danışmanı Doç. Dr. Murat Tekin, öğrenmenin insan yaşamı için vazgeçilmez bir unsur olduğunu dile getirerek, “Öğrenme, farklı disiplinlerle birleştiğinde kalıcı davranış değişikliğine yol açabilmektedir. Biz de öğrencilerimizle birlikte öğrenmenin önemi ve diğer disiplinlerle birlikteliği üzerine tiyatro gösterileri hazırlayarak bu gösterilerimizi Spor Lisesi öğrencileri ile paylaştık. Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen tüm öğrencilerime ve Spor Lisesi Müdürü İsmail Doğan’a teşekkür ediyorum.” dedi.  

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık