Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

04 Mayıs 2024, Cumartesi

Son dakika Karaman haberleri

KMÜ’DEN ÖĞRENCİLERİNE E-POSTA HİZMETİ

KMÜ’DEN ÖĞRENCİLERİNE E-POSTA HİZMETİ

 Microsoft Office Outlook benzeri bir kullanıcı ara yüzüne sahip olan e-posta sistemi aracılığı ile üniversitenin öğrencileri KMÜ’lü olmanın ayrıcalığını yaşayacaklar. 

Öğrenciler www.kmu.edu.tr adresindeki “Öğrenci E-Posta” linkine tıklayarak bu hizmetten faydalanabilecekler.

Üniversitenin Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan e-posta hizmeti 25 GB e-posta kutusu, güçlü bir anti-spam teknolojisi, mezuniyetten sonra bile hesabı aktif tutabilme gibi özellikleri ile dikkat çekiyor.

KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, öğrenci odaklı bir üniversite olmalarının getirdiği sorumlulukla bu tür hizmetleri gerçekleştirdiklerini söyledi. Gökmen şöyle konuştu: “Öğrenci e-posta uygulamasının üniversitemiz tarafından öğrencilerimizin hizmetine sunulması aidiyet açısından büyük önem taşımaktadır. Öğrencilerimizin günlük hayatlarında KMÜ’lü olduklarını her an hissedebilecekleri bu hizmeti vermekten büyük mutluluk duyuyoruz.”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık