Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

19 Mart 2024, Salı

Son dakika Karaman haberleri

KMÜ’den Yeni Bir Doktora Programı Daha

KMÜ’den Yeni Bir Doktora Programı Daha

Üniversite Senatosunun teklifi ve Yükseköğretim Kurulunun kararıyla KMÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde açılan Tarih Doktora Programı ile üniversiteye yeni bir lisansüstü program daha kazandırılmış oldu. 
KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, üniversite bünyesinde açılan Tarih Doktora Programının hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Üniversitemiz, lisansüstü eğitime gereken önemi vererek son iki yılda 7 doktora ve 23 yüksek lisans programı açmış ve 2019 yılı itibariyle açılan iki yeni lisansüstü programla da enstitülerdeki lisansüstü eğitim verilen program sayısını toplamda 49'a çıkarmıştır. İhtiyaçlar doğrultusunda belirlediğimiz alanlarda lisansüstü programlarla akademik altyapımızı güçlendirme gayretimiz sürüyor. Önemli bir boşluğu dolduracak olan Tarih Doktora Programının da diğer lisansüstü programlar gibi üniversitemize, ilimize ve ülkemize katkı sağlayacağına inanıyorum.” dedi. 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık