Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

03 Mayıs 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARET

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARET

 İlk olarak İl Milli Eğitim Müdürümüz Asım SULTANOĞLU’na teşekkür ve tanışma ziyaretinde bulunduk. Ziyaretimizde Karaman eğitim- öğretimi üzerinde fikir alışverişinde bulunup, düşüncelerimizi ifade ettik. Türk Eğitim-Sen Karaman Şube Başkanımız Ziya HOTAMIŞLI eğitim-öğretim sistemindeki olumlu yönleri, eksik ve aksak olan sorunları dile getirdi. Milli Eğitim Bakanlığımızın 4+4+4 sisteminde ve diğer uygulamalarında öncelikle eğitimin temeli ve uygulayıcısı olan öğretmenlerimizin, idarecilerimizin, üniversitelerin ve kurumlarımızın görüşlerini alması gerekliliğini söyledi. Eğitimde aksayan yönlerin çağın gereklerine ve Türkiye’nin ihtiyaçlarına göre müdahalelerin ve iyileştirmelerin yapılması gerektiğini, eğitimin adeta neredeyse deneme tahtasına dönüştürülmesinin mahzurlarına dikkat çekti.

147 İhbar Hattı ile öğretmen ve idarecilerin suçlu ve zanlı gibi töhmet altında tutulmasına son verilmeli dedi. Eğitimin milli ve manevi değerlerimizin taşıyıcısı, yaşatıcısı ve geliştirici vasfının asla ihmal edilmemesi gerektiğini söyledi.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Asım SULTANOĞLU ise sendikaların önceliklerinin memurların sorunları, özlük hakları ve ekonomik durumlarının artışının yanında artık projeler üretme konusunda da etkin olması gerektiğini belirtti. İyi dilek ve temennilerin ardından İl Milli Eğitim Müdürümüz Asım SULTANOĞLU’nu ziyaretimiz sona erdi.

Daha sonra İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri ve diğer personellerle tanışma ziyaretinde bulunup, İl Milli Eğitim Müdürlüğünden ayrıldık.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık