Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

01 Mayıs 2024, Çarşamba

Son dakika Karaman haberleri

“KARAMAN TİCARET, KÜLTÜR VE SANATIN KESİŞTİĞİ NOKTA”

“KARAMAN TİCARET, KÜLTÜR VE SANATIN KESİŞTİĞİ NOKTA”

 Garanti bankası 2002’den bu yana düzenlediği ve bu yıl 11. Yaşını kutlayan Garanti Anadolu sohbetleri’nin 84. Buluşmasını ilimizde gerçekleştirdi. Toplantıya Karaman Valisi Murat Koca,  Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Nazif Karadere, Emniyet Müdürü Lüfti Sönmez, Cumhuriyet Başsavcısı M.Kemal Çokdinç, KMÜ Rektörü Sabri Gökmen katıldı. Toplantıya konuşmacı olarak da Türkiye Gıda Sanayi İşverenleri Sendikası Başkanı Necdet Buzbaş, Meyve Suyu Endüstrisi derneği eski başkanı Alaadin Güç, Alara fidancılık Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Taner, İstanbul Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Asaf Savaş Akat ve Dünya gazetesi başyazarı Osman Saffet Arolat katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Nazif Karadere “11. yılını kutladığımız Garanti Anadolu Sohbetleri'nin 84, buluşmasında, Karaman'da sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Tarihi değerleri ve doğal güzellikleriyle ziyaretçilere eşsiz bir deneyim sunan, ticaret, kültür ve sanatın kesiştiği coğrafi konumuyla İç Anadolu’yla Akdeniz arasında köprü vazifesi gören bu güzel kentin ekonomisini küresel ölçekte rekabetçi kılacak çözüm önerilerini konuşmak için buradayız. Karaman'ın değerlerini ve imkânlarını ele alacağız. Değerli uzmanlarımızın ufuk açıcı konuşmaları bizlere rehberlik edecek. Bu rehberliği, Karaman’ın üreten güçlerinin bilgi ve tecrübesiyle buluşturabildiğimiz ölçüde, kendimizi amacımıza ulaşmış sayacağız.”dedi. Toplantıda konuşmacılar Türkiye’nin 2023 vizyonu doğrultusunda Karaman’daki bisküvi sektörünün geleceğine ışık tutacak, Karaman’ın meyve sektörü, modern meyve üreticiliği ve makroekonomik veriler ışığında Karaman’ın bu gününü ve geleceğini inceleyen görüş ve önerilerini paylaştılar.


Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık