Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

01 Mayıs 2024, Çarşamba

Son dakika Karaman haberleri

TKDK TANITIM TOPLANTISI YAPILDI.

TKDK TANITIM TOPLANTISI YAPILDI.

 TKDK Karaman İl Koordinatörlüğü ve Karaman Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü ile koordineli olarak  Karaman Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü Toplantı Salonunda IPARD Programı kapsamında Tanıtım ve Bilgilendirme toplantısı yapılmıştır. Toplantıya Karaman organize sanayi bölgesi müdürü  Yasin Ünüvar.  TKDK Karaman il Koordinatörü  Bahtiyar Çetin, Karaman organize sanayi bölgesi üyeleri ve TKDK Karaman il Koordinatörlüğü uzmanları katılmıştır.

Toplantı yaklaşık 2 saat sürmüş olup; Karaman İl Koordinatörü  Bahtiyar çetin’in açılış konuşması,  Karaman İl Koordinatörlüğü personelleri Sn. Şükrüye Kabakulak ve İsmail SAĞLAM’ın sunumu ve soru cevap  şeklinde tamamlanmıştır.

 Toplantıya Karaman İl Koordinatörlüğü personeli de dahil olmak üzere yaklaşık 60 kişilik katılım sağlanmıştır. Toplantı sonrasında IPARD ve TKDK İl Koordinatörlüğü hakkında soruları olan katılımcılarla İl Koordinatörü ve Uzmanlar birebir görüşmeler yaparak toplantıya katılan misafirlerimiz uğurlanmıştır.

Toplantıda IPARD programı, faydalanıcıların sunacağı projeler ve min 5.000 Avro max 3.000.000 Avroya kadar hibe desteği verileceği katılımcılara sunum şeklinde anlatılmıştır. Ayrıca TKDK Karaman İl Koordinatörlüğü’nün de içerisinde yer aldığı toplam 42 il koordinatörlüğünün 23/01/2013 tarihinde 9. Çağrı ilanına çıkacağı müjdelendi.  15/02/2013 – 15/03/2013 tarihleri arasında proje kabul edileceği belirtildi. 9. Çağrı ilanı ile Karaman ilimizde de proje alınabilecek ve sözleşmeler imzalanarak Karaman’a çok önemli hibe dağıtılacağı vurgulandı. Bunun yanında Karaman İl Koordinatörlüğü olarak resmi kurum ve kuruluşlara, STK’lara, potansiyel faydalanıcılara ve tüm ilgililere yönelik tanıtım ve bilgilendirme çalışmalarımız etkin ve yoğun bir şekilde devam etmektedir. Bu bağlamda 24/01/2013 Perşembe - 25/01/2013  cuma günü saat 09:00 – 16:00 saatleri arasında 2 günlük proje hazırlayacak Danışman Firmalara yönelik TKDK Karaman il Koordinatörlüğü toplantı salonunda eğitim verilecektir. 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık